4.6.2016

Sänky, mistä löytyy täydellinen?Moikkista,

Sänkyhommia on viimeaikoina piisannut. ;)
No joo, siis kahdestakin syystä. Ensinnäkin mulla iski kesäflunssa (luulin sitä ekaks allergiaksi). Ja toisekseen me etsimme uutta sänkyä. Sänkyä joka on korkeampi kun nykyinen Futon-runko......ja joka on omilla jaloillaan seisova, ei siis mitään hemmetin sälepohjia. Käytiin tuossa muutama viikko sitten koeajamassa muutamat sängyt ja mieleinen löytyi Askosta.
Nykyinen patjamme on 180x200 cm kokoinen, joten tulevat sängyt ovat 90x200 cm. Päälle tulee kyllä yhtenäinen sijauspatja, ettei tartte tipahtaa sänkyjen väliseen koloon.
Jep, moottorisänkyihin me mukavuuden haluiset päädyimme.
Tarkalleen ottaen AIRFLOW-moottorisänkyihin. Ai miksi?
Kunnollinen yhdistettävä moottori (tuplat), runkosänkymäinen ulkonäkö, allergia- ja astmaliiton suositus, suomalaisuus ja mikä tärkeintä sänky oli ihan tajuttoman hyvän tuntuinen.
Me nimittäin blöijittiin sängyllä aikamoisen kauan. :D
Myyjäkin kyllästyi meihin ja lähti välillä kävelee matto-osastolle kun ei enää tiennyt mitä olisi sanonut/tehnyt.
Eihän tuosta tunnin makoilusta voi olla siltikään täysin varma, että onko toi nyt omalle keholle se oikea sänky. Siksipä Askon 4 viikon tyytyväisyystakuu onkin mahtava lisäpalvelu sänkyjen ostajalle!

Onko kenelläkään kokemusta kyseisistä sängyistä? Tai moottorisängyistä ylipäätänsä?


Nyt tämä kömpii päikkäreille (joo, sinne hemmetin matalaan futoniin!!) taltuttamaan tätä pahaista flunssaansa.


Löördaag terkuin,

IMAGEJoko olet liittynyt IMAGEn Facebookkeliin ja Instaan? Siellä nimittäin näkyy kaikenlaista höpöpöppöä mikä ei blogiin asti ikinä päädy. Kuten ihania kissa-kuvia. ;)

(Kuvat lainattu: Asko ja The White Company)

1 kommentti:

  1. Meillä ollut moottorisänky jo lähemmäs kymmenen vuotta. En ostaisi, ei olla juurikaan käytetty koko toimintoa. Alkuinnostuksessa jokusen kerran mutta siihen jäi...sijottaisin moottorirahat johonkin muuhun. :) Meillä parisängyssä tupla-aluslakana, niin tuntui että se lähti aina paikoiltaan ja kirrasi jos toista sänkyä nosti. Ja itse tykkään lueskella kyljellään, niin sekään ei tuntunut hyvältä jos pää oli kohotettu.

    VastaaPoista

Kiitos, että jaksoit jättää jälkesi blogiini.