7.6.2016

Pohjapiirros leikkejäMoro,

Täällä on menneenä viikonloppuna pyöritelty pohjia ihan huolella. Ja nyt esittelen ne teillekkin. Ylhäällä pohjat vierekkäin, alhaalla yksittäin.
Siinä ne on. Ilman sen kummempia huone koordinaatteja tai lyhenteitä. Uskon teidän huomaavan muutokset alkuperäisen ja tulevan välillä. :)

Muutoksia tulee. Reilusti. Mutta kun tuo on valmis, niin saadaan juuri semmoinen koti kun toivottiinkin.

Tulevasta kylppäristä olenkin kertoillut teille täällä. Se muutos on ehdottomasti isoin projekti asunnossa, kun kuivasta tilasta (makuuhuone) tehdään wc+kylpyhuone. Kylppärin laattoja mietiskelin täällä ja ammeita täällä.

Toisiksi suurin rysäys tulee tapahtumaan keittiössä. Siellä puretaan seinää ja rakennetaan koko kyökki uusiksi. Juha on (yksi niistä ammateista) oikealta ammatiltaan kokki, joten meidän huushollin kyökki täytyy olla todella toimiva. ;)

Kolmanneksi suurin ponnistus tulee olemaan walk-in-closet-projekti. Meidän makkariin tulee pukeutumishuone. Nykyistä makkarin ja vaatehuoneen oviaukkoa suurennetaan reilusti ja tilalle tulee pari liukuovea. Sekä vaatekaapit yms.

Neljäs muutos on yhden varastohuoneen sekä uuden oviaukon rakentaminen. Yhdestä makkareista otetaan muutama neliö pinta-alaa varastolle ja kyseiselle makkarille rakennetaan keittiöön oviaukko (koska makkarin alkuperäinen oviaukko jää varastolle).

Loput muutokset ovatkin sitten ihan lälläri-hommia, eli pintojen maalailua, tapettien poistoa, sisustamista, shoppailua ja lisää sisustamista. Unohtamatta muutamaa DIY-idistä mitä meinataan kokeilla.


Miltäs näyttää muutokset pohjissa?


Terkuin,

IMAGE
IMAGEn löytää myös Instasta sekä Facebookista. Käy klikkaamassa itsesi ineen skeneen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jaksoit jättää jälkesi blogiini.