19.6.2016

Linkkaathan blogisi!Heissan!

Sateiseen sunnuntaihin sopiikin hyvin blogien päivitys listoihini. Monet aiemmin lukemani blogit ovat lopettaneet ja monet ovat vaihtaneet nimeään tai sivustoaan. Auttakaahan minua päivittämään blogilista!

Linkkaa siis oma blogisi viestikenttään.Täällä on vietetty ihanaa viikonloppua. Perjantaina kävimme juttelemassa häiden hovimestarin kanssa. Meidän tuleva juhlapaikka oli remontoitu ja ai että se on meidän näköinen tila. Oli jo ennen remonttia, mutta nyt vielä enemmän. :)

Eilen vietimme minun syntymäpäiviä. Täytin taas 20v. ;)
Juha teki gluteenittoman mansikka-kerma kakun ja luoja, että se oli hyvää! Hän myös lahjoi minua kauan toivomillani kengillä (kuva täällä). Saimme myös seuraa, kun isäni vaimoineen tuli käymään.

Tänään keskityn pyykinpesuun ja pakkailuun isoimman teinimme kanssa. Hän nimittäin lähtee rippileirille huomenna. OMG! Minne tämä aika katoaa? Juurihan hän vasta syntyi... ;)Puss ja ihquu sunnuntaita beibet!

IMAGE


IMAGEn löytää myös Instasta sekä Facebookista. Käy klikkaamassa itsesi ineen skeneen!

6 kommenttia:

 1. http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

  Hyvinvointi, muoti ja lifestyle-painotteinen blogi :-)

  VastaaPoista
 2. Hei, onhan se ihanaa kun sinäkin teit comebackin. Täällä siis ollaan edelleen ruudun toisella puolella, tutulla mustavalkoisella tyylillä http://ladolcevitaesandys.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 3. Kivaa, että päätit palata tähän IBW blogiin :)

  VastaaPoista
 4. Kiva, että jatkoit tätä blogia :) Mun päivittyy hyvin epäsäännöllisesti mut saattaa sieltä tsägällä joku sateinen sunnuntai jotain uutakin luettavaa löytyä.. Kategoriaa en sen tarkemmin osaa antaa, sellanen meidän elämää irkuissa blogi se kai on.
  littlemessershouse.wordpress.com

  (koitin aikasemmin puhelimella kommentoida, se jotain sekoili et jos nyt saat tän viestin sata kertaa niin pistä delete laulamaan ;) )

  VastaaPoista
 5. Heipä hei, blogini on pienen mummosen hassu kierrätykseen painottuva sekametelisoppa- blogi. Täällä höpistään kierrätyksestä, tuunauksesta, hävikkiruuasta. Toki elämään mahtuu myös mies, kolme lasta ja koiria. Matkailu sekä retkeily on meille tärkeitä juttuja ja muutenkin sellainen rento asenne elämään. Tervetuloa kurkkimaan matalaan linnaani.
  http://villananna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Ihanaa että palasit!! :-)Mut löytää http://kuplatupla.blogspot.fi/:-)

  VastaaPoista

Kiitos, että jaksoit jättää jälkesi blogiini.